slen_wrapping_2

Ontwerp

Een goede uitstraling van uw bedrijf begint bij het ontwerpen van een passend logo en bijhorende huisstijl. Een goed logo ‘spreekt’ en ‘vertelt’ waar een bedrijf of organisatie zich mee bezig houdt. Met dit passende logo worden ontwerpen voor belettering en presentatiematerialen op elkaar afgestemd.

 

Slenders Reclame Produkties ontwerpt veel zelf, maar werkt ook samen met communicatiebureaus, kunstenaars, technische ontwerpers en collega grafisch ontwerpers. Samen bundelen we een brede diversiteit aan creativiteit. Ontwerpen worden zo op maat en naar wens van de klant gemaakt.

 

Onze ontwerpen gaan verder dan alleen bedrijfslogo’s en stijlen voor drukwerk en belettering. De laatste jaren ontwerpen we ook voor de interieurmarkt, particuliere woon-inrichting, standbouw en speciale ontwerpen voor niet alledaagse voertuigen.

Een paar uitgelichte projecten

Niet alleen logo’s

Onze ontwerpen gaan verder dan alleen bedrijfslogo’s en stijlen voor drukwerk en belettering. De laatste jaren ontwerpen we ook voor de interieurmarkt, particuliere wooninrichting, standbouw en speciale ontwerpen voor niet alledaagse voortuigen.

Contact

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Slenders Reclame Produkties

Hamonterweg 19
6023AJ Budel-Schoot

 

T: +31 (0) 495 43 03 28
M: +31 (0) 6 200 95 289

 

info@slendersreclameprodukties.nl
www.slendersreclameprodukties.nl

caddy